Wie werken er bij Logopedisch Centrum Emmen…

CARMEN SMIT

Carmen is sinds maart 1991 werkzaam in de logopedie bij  Logopedisch  Centrum Emmen. Ze heeft zich onder andere gespecialiseerd in  de behandeling van Parkinson, Manuele Facilitatie van Larynx, afwijkend mondgedrag, spraakproblemen middels PROMPT, stembehandeling, behandeling van stemproblemen bij transgenders en ademproblemen als gevolg van hyperventilatie of COPD.

Via het volgen van nascholing blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de logopedie en houd mijn vaardigheden en kennis op niveau. Ik ben geregistreerd bij de NVLF en het Kwaliteitsregister voor paramedici. Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet als zorgverlener.

SANDRA SCHEVE – DE JONG

Sandra is sinds een aantal jaren werkzaam bij Logopedisch Centrum Emmen. Sandra heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten en problemen met de kinderstem.

MARLOES SIERSEMA

Marloes werkt sinds juni 2017 bij Logopedisch Centrum Emmen.  Marloes heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten.

RIANNE GERDING

Rianne werkt sinds februari 2019 bij Logopedisch Centrum Emmen. Rianne heeft veel ervaring met eet- en drinkproblemen bij zeer jonge kinderen. Ook is zij gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten.

JETTCHEN MEDEMA

Jettchen werkt sinds februari 2019 vanuit haar praktijk Spreekcomfort als logopedist en stotterspecialist in onze praktijk.