Wie werken er bij Logopedisch Centrum Emmen…

CARMEN SMIT

Carmen is sinds maart 1991 werkzaam in de logopedie bij  Logopedisch  Centrum Emmen. Ze heeft zich onder andere gespecialiseerd in  de behandeling van Parkinson, Manuele Facilitatie van Larynx, afwijkend mondgedrag, spraakproblemen middels PROMPT, stembehandeling, behandeling van stemproblemen bij transgenders en ademproblemen als gevolg van hyperventilatie of COPD.

Via het volgen van nascholing blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de logopedie en houd mijn vaardigheden en kennis op niveau. Ik ben geregistreerd bij de NVLF en het Kwaliteitsregister voor paramedici. Ik ben aangesloten bij ParkinsonNet als zorgverlener.

Het afgelopen jaar heb ik, naast mijn baan in de praktijk,  als research logopedist gewerkt bij het Radboud UMC in Nijmegen. Daar heb ik meegewerkt aan de PERSPECTIVE studie. Dit is een uitgebreid onderzoek naar het effect van logopedie bij de ziekte van Parkinson.

RIANNE GERDING

Rianne werkt sinds februari 2019 bij Logopedisch Centrum Emmen. Rianne heeft veel ervaring met eet- en drinkproblemen bij zeer jonge kinderen. Ook is zij gespecialiseerd in het behandelen van afwijkende mondgewoonten.

JETTCHEN MEDEMA

Jettchen werkt al jaren vanuit haar praktijk Spreekcomfort als logopedist en stotterspecialist. Sinds sinds februari 2019 werkt zij samen met onze praktijk.

JANNY BOS

Janny werkt sinds 2019 bij Logopedisch Centrum Emmen. Janny heeft veel ervaring met behandeling van afasie, dysarthrie, manuele facilitatie van de larynx en spraak-taalbehandeling.